Сирний пиріг

Пиріг по мотивам грецьких пирогів буреку та бугаци.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 12
- Кухня: Греческая кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- тісто філо — 10 листів
- сир — 500 гр
- вершкове масло — 180 гр
Способ приготовления

Підготуємо продукти - масло, тісто, сир. В мене рікота та вершковий сир.

Розтоплюємо масло.

Кладемо листи тіста - 4 штуки, поливаємо кожен маслом. Формуємо бортики. Виймаємо з упаковки не усі листи зразу, тісто швидко висихає, або накриваємо листи рушником.

Пару листів нариваємо, в мене залишилось два листи розірваних та трішки підохших, як раз в цьому рецепті вони стали в нагоді.

Зверху кладемо сир. В рецепті класичному буреку - солодкий наповнювач - заварний крем.

Накриваємо ще 4 листами тіста, кожен змазуємо маслом.

Розрізаємо на квадрати до сиру.

Випікаємо при 180-175 С 30-40 хвилин. Приємного!
- Дата публикации: 28.01.19 - 19:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.