Яблучні панкейки

Яблучні панкейки

Список ингредиентов

  • борошно180г.
  • сметана або натуральний йогурт250г.
  • сода1ч.л.
  • яйця1 шт.
  • цукор3 ст.л.
  • кориця1/2 ч.л.
  • яблука1 шт.
  • для топінгу:
  • яблука2шт.
  • цукор120г.
  • мед (додатково, за бажанням) 2ст.л.

Способ приготовления

Спочатку готуємо топінг:
Яблука вимити, зрізати шкірку, вирізати серцевину і нарізати тонкими скибочками або кубиками.
Скласти яблука , додати цукор. Тушити на слабкому вогні 5-7 хвилин, до м'якості (але не розварювати).
Зняти з вогню і відставити убік.

Готуємо тісто:
Сметану перемішати з содою.У миску покласти борошно, додати цукор, корицю, яйце і сметану з содою.Добре перемішати тісто.Додати очищене і нарізане тонкими скибочками яблуко.Перемішати.

Смажити панкейки з двох сторін до рум'яності на середньо-слабкому вогні.

При подачі полити медом і подати з яблучним топінгом.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень вкусные панкейки!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую,Ліка!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Смачний завтрак!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Дякую!!!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень