Азу из курячих шлунків

Аватар пользователя Ганка
Кулинар 6 уровня
Азу из курячих  шлунків

Дуже смачне блюдо, котре можно подати на вечерю. Готуємо та куштуємо!

  • Время приготовления: 4 часа
  • Количество порций: 2 порции
  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • курячи шлунки500 г
  • цибуля1 шт.
  • оліятрошки
  • вода500 мл
  • часник1 зубок
  • солоний огірок80 г
  • томатна паста 1 ст. л. без горки
  • соль за смаком
  • спецііза смаком

Способ приготовления

Почистити шлунки та залити холодною водою на 1 годину.

Ще раз помити курячи шлунки та нарізати маленькими шматочками.

Цибулю почистити та нарізати тоненько полукільцами.

На сковороду налити невелику кількість оліі та підсмажити цибулю трошки.

Додати до цибулі шлунки, трошки обжарити.

Додати до сковороди воду, довести до закіпанія, зменшити вогонь до малого и тушкувати шлунки півтори години під кришкою..

Очищенний часник дрібно нарізать та добавить до сковороди..

Огірки нарізати маленькими шматочками.

Добавити огірки та томатну пасту, сіль за смаком, специи до шлунків, перемішати та протушить 30 хвилин без кришки.

Азу з курячих шлунків готово. Їх можно подати з картопляним пюре. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота! Дуже люблю курячі шлуночки

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень