Експрес-м'ясо

Експрес-м'ясо

М'ясо виходить дуже смачне , соковите і ніжне. Зручний рецепт, коли втомлена приходиш додому і готувати зовсім не хочеться, треба тільки кинути м'ясо на сковорідку, декілька хвилин і вечеря готова. М'ясо можна зберігати в заливці днів п'ять і чим довше воно стоїть, тим смачніше стає.

  • Время приготовления: 8 часов и более
  • Количество порций: 10

Список ингредиентов

  • свинина (вирізка) - 1 кг.
  • яйця - 4 шт.
  • гірчиця - 2 ст. л.
  • крохмаль картопляний - 1,5 ст. л.
  • сіль - 1 ч. л.
  • перець - 1 ч. л.

Способ приготовления

Ріжемо м'ясо невеликими шматочками, можна навіть злегка відбити, але я не відбивала.
Яйця збиваємо виделкою і додаємо гірчицю, крохмаль, сіль і перець, перемішуємо.
Наше підготовлене м'ясо укладаємо в ємність і заливаємо отриманою сумішшю. Перемішуємо і закриваємо кришкою або затягуємо плівкою.
Ставимо в холодильник мінімум на ніч. Потім, у міру необхідності дістаємо потрібну кількість м'яса і смажимо на розжареній олії по 2-3 хвилини з кожного боку.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень интересно! Мясо маринуется в льезоне ночь??? Ну-ну...

Аватар пользователя Иванчик
0 уровень

Можна і більше часу, але старатися не більше 3-5 днів) Виходить дуже смачно, спробуйте.

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Можно, конечно, но для домашней кухни это, по моему, перебор!!!

Аватар пользователя Иванчик
0 уровень

Це вам вирішувати, в моїй сім'ї це тепер любима страва)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Удачных приготовлений!

Аватар пользователя Иванчик
0 уровень

Дуже смачна страва!Готую так як свинину так і курку!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Наталя, дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

На фото полученный результат выглядит довольно аппетитно, но "квасить" свинину в смеси яиц в течение нескольких дней... На самом деле это просто небезопасно.

Аватар пользователя Spezza
5 уровень

Тут консервантом виступає гірчиця і це все зберігається в холодильнику, а не на сонці) за цим рецептом готували тисячі людей і всі задоволені результатом, почитайте інтернет) якщо вам щось не подобається, не готуйте)

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Ну, в интернете много чего пишут, нужно хоть немного фильтровать информацию. Тут дело не в "нравится/не нравится". Вы, Оксана, не обижайтесь, у вас хорошие рецепты, и многие из них я с удовольствием испробовал. Но данный конкретный рецепт уж очень спорный. Про горчицу-консервант даже не смешно...

Аватар пользователя Spezza
5 уровень

Я не ображаюся, кожен має свою думку і кожен вирішує що йому готувати та їсти. Гарного дня вам!!!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень