Булки зі штрейзельною крихтою

Аватар пользователя Irina2408
Кулинар 6 уровня
Булки зі штрейзельною крихтою

Ніжні, дуже пухкі та смачні булочки з дитинства. А яка ж смачна штрейзельна крихта. Можно просто пусті або покласти в середину трохи повидла.

Список ингредиентов

  • тісто
  • молоко200мл
  • дрожжі сухі 7 г
  • цукор75г
  • сіль0.5 ч.л.
  • яйця2 шт
  • борошно550-600г
  • вершкове масло80г
  • штрейзель
  • вершкове масло1 ст.л.
  • борошно3 ст.л.
  • цукор2 ст л.

Способ приготовления

Молоко нагріти трохи, всипати 1 ст л. цукру та дріжджі, перемішати та залишити на 10 хвилин.

Яйця вбити з цукром, додати розтоплене вершкове масло, сіль, ваниль.

Потім по трохи додавати борошно, замісити м'яке та ніжне тісто.

Накриваємо тісто рушником, та даємо підійти в теплому місці приблизно 1-1,5 годину.

Ділимо тісто на шматочки приблизно по 70 г. Тут можно просто округлити в шар, або начинити повидлом.

Викладаємо в змащену маслом форму, накриваємо та даємо підійти 30-40 хвилин. Змащуємо яйцем

Для штрейзеля: просто все змішати в крихту

Посипаємо штрейзель поверх булочок

Випікати при температурі 180С приблизно 30 хвилин. Орієнтуючись на свою духовку

Вийняти та дати трохи охолонути

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота!!!

Аватар пользователя Wallece
4 уровень

Дякую, приємно)))

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Булочки просто чудові

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую, Катерина!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дуже люблю такі випічку!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Дякую! Я теж)))))

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Супер булочки,дуже смачні!Дякую за рецепт!)))

Аватар пользователя vishneva
3 уровень