Торт бісквітний з творожною начинкою

Цей торт смачний,пухкий,швидко готується!Любить смакувати моя родина у свята, і у будні!
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 10
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачна випічка»
Список ингредиентов
- яйця — 4 штуки
- цукор — 120г+120г+3 столові ложки
- ванілін(разом) — 2 чайної ложки
- розрихлювач — 1 чайна ложка
- сіль — за смаком
- творог — 500г
- сметана — 3 столові ложки
- какао — 1 чайна ложка
- вершкове масло — 1 столова ложка
- горіхи грецькі — за смаком
Способ приготовления

Узяти вищеозначені продукти

Міксером взбити 4 яйця,120г цукру.Окремо в борошно порласти разрихлювач , сіль,ванілін, усе помішати.Поєднати борошно з яйцями та цукром дуже обережно.

Викласти тісто у форму,випікати 20-25 хвилин при 180

500г ворога,120г цукра,3 ложки сметани взбити блендером.Додати ванілін.

Коли бісквіт остите,розрізати його на 2 частини,змастити творожним кремом.

Зварити глазурь:1 ч.ложка какао,3 столові цукру, 1 столову ложку вершкового масла довести до кипіння, остудити.

Намазати зверху торта.Прикрасити за смаком горішками.смачного!
- Дата публикации: 01.05.19 - 12:12
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.