Торт бісквітний з творожною начинкою

Торт бісквітний з творожною начинкою

Цей торт смачний,пухкий,швидко готується!Любить смакувати моя родина у свята, і у будні!

Список ингредиентов

  • яйця4 штуки
  • цукор120г+120г+3 столові ложки
  • ванілін(разом)2 чайної ложки
  • розрихлювач1 чайна ложка
  • сільза смаком
  • творог500г
  • сметана3 столові ложки
  • какао1 чайна ложка
  • вершкове масло1 столова ложка
  • горіхи грецькіза смаком

Способ приготовления

Узяти вищеозначені продукти

Міксером взбити 4 яйця,120г цукру.Окремо в борошно порласти разрихлювач , сіль,ванілін, усе помішати.Поєднати борошно з яйцями та цукром дуже обережно.

Викласти тісто у форму,випікати 20-25 хвилин при 180

500г ворога,120г цукра,3 ложки сметани взбити блендером.Додати ванілін.

Коли бісквіт остите,розрізати його на 2 частини,змастити творожним кремом.

Зварити глазурь:1 ч.ложка какао,3 столові цукру, 1 столову ложку вершкового масла довести до кипіння, остудити.

Намазати зверху торта.Прикрасити за смаком горішками.смачного!