Банани з арахісовою пастою в шоколаді

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Банани з арахісовою пастою в шоколаді

Дуже смачні та корисні солодощі)))

Список ингредиентов

  • банани
  • арахісова паста
  • для шоколадної помадки:
  • какао-масло
  • какао терте
  • підсолоджувач (мед або цукрова пудра)

Способ приготовления

Банани почистити й нарізати кружельцями завтовшки 5-6 мм. Далі кружельця попарно з'єднати промазуючи арахісовою пастою. Розкласти бананово-арахісові сендвічі в один шар і заморозити в камері холодильника ~1-1.5 год.).

Потім приготувати шоколадну помадку:
розтопити на паровій бані какао масло з какао тертим в пропорції один до двох (наприклад 25 г. масла + 50 г. какао терте + 1 ст. ложка меду - це приблизно на два банани)
Якщо у вас залишиться шоколад, це не проблема, з нього можна приготувати шоколадні цукерки.

Дістати з морозильника банани й кожен покрити шоколадною помадкою. За бажанням, готові цукерки можна посипати, тільки відразу, подрібненими горішками/* кокосовою стружкою.
Зберігати цукерки в холодильнику.