Кабачкові оладки з незвичайним інгредієнтом

Кабачкові оладки з незвичайним інгредієнтом

Список ингредиентов

  • кабачки молоді невеликі3шт.
  • цибуля невелика1 шт.
  • морква1 шт.
  • пучок кропу невеликий
  • яйца1 шт.
  • борошно3 ст.л.(я додала 4 ст.л.)
  • сир фета250 г.
  • жменя горіхів
  • сіль

Способ приготовления

Кабачки промиваємо, відрізаємо кінчики і очищаємо від шкірки. Натираємо їх на крупній тертці відразу в друшляк, встановлений в глибоку миску. Додаємо до них половину чайної ложки солі, розмішуємо і залишаємо, щоб стекла зайва рідина.

Одну невелику моркву очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо, як можна дрібніше (я натерла на тертці). Також ріжемо і невеликий пучок кропу.

Руками віджимаємо з кабачків всю рідину, перекладаємо їх в миску. Відправляємо до них моркву, цибулю, кріп, розім'яту вилкою Фету, перемішуємо до однорідності. Після цього пробуємо на сіль: і при необхідності додаємо її.

Додаємо горіхи та перемішуємо.

Смажимо як звичайні оладки.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень вкусно, взяла на заметку! Любим такие оладки!))

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень