Мигдальні млинці

Дуже смачні, неймовірно ароматні млинці на мигдальном борошні із заварним кремом і обсмаженими мигдалевими пелюстками. Ну дуже смачно. Рекомендую.
- Время приготовления: 2 часа
- Количество порций: 3
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Рецепти з горіхами, цукатами та фруктами»
Список ингредиентов
- молоко (крем) — 300 мл
- цукор (крем) — 0,5 ст
- борошко (крем) — 1 ст.л з горкой
- яйце (крем ) — 1 шт
- масло вершкове ( крем ) — 35 грам
- ванілін (крем ) — дрібка
- яйця (млинці ) — 2 шт
- борошно пшеничне (млинці) — 0,75 ст
- борошно мигдалеве ( млинці ) — 0,5 ст
- молоко ( млинці ) — 1,5 ст
- цукор ( млинці ) — 2 ст.л
- ванілін ( млинці ) — дрібка
- сіль ( млинці ) — дрібка
- олія ( млинці ) — 2 ст.л
- мигдалеви лепестки — 50 грам
Способ приготовления

Заварний крем я варю заздалегідь, а за часту він у мене залишається наприклад як в цей раз після торта Наполеон. Тому у когого немає готового крему, то його необхідно зварити заздалегідь. Для цього молоко відправляємо в сотейник і на плиту. В окремій ємності розтираємо в однорідну масу яйце, борошно, цукор, ванілін. І потім всю цю суміш отправляємо в тепле молоко, і постійно помішуючи доводимо крем до кипіння і загустіння. Знімаємо з вогню переливаємо в іншу ємність, додаємо вершкове масло і охолоджуємо. Тепер зробимо млниці. Для цьго в міску відправляемо два види борошна, яйця, цукор, ванілін, сіль і розтираємо все до однорідності.

Додаємо молоко та олію, гарно перемішуємо і тісто готове.

Смажемо млинці з двох сторін на олії, для кожного млинця промазуємо олією. З данного рецепту в мене вийшло 12 млинців. Але будьте обережні, вони дуже швидко зникають до крему))))))).

Далі на сухій сковородці необхідно підсмажите мигдалеві пелюстки до золотого кольору.

Ну і тепер на кожен млинець накладаємо заварний крем, додаємо мигдаль, скручиємо.

Так робимо з усіма млинцями.

За бажанням ще можно зробити шоколадні полоси з білого шоколаду і знов присипати мигдалем.

Ну ось і все. Це неймовірно смачно. Рекомендую.
- Дата публикации: 06.06.19 - 10:14
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Обожнюю заварний крем та мигдаль. Уявляю, наскільки смачні ваші млинці з такими добавками. Ставлю 5 з 5!
Ідеальне поєднання!