Кекс на згущеному молоці з полуницею та мигдалем

Дуже смачний, ароматний, хрусткий кекс з полуницею і мигдальними пелюстками. Літній і смачний пиріг до чаю.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 5
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Рецепти з горіхами, цукатами та фруктами»
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 95 грам
- масло вершкове розтоплене — 40 грам
- яйце куряче — 2 шт
- молоко згущене — 215 грам
- розпушувач — 1 ч.л
- ванілін — дрібка
- свіжа полуниця — за смаком
- мигдаль — за смаком
Способ приготовления

Відразу можно увімкнути духовку до 180 С граудсів. Та змазати олією деко, у мене воно на 16 см в діаметрі. Одже яйця збиваємо міксером зі згущеним молоком.

Далі просіюємо борошно з розпушувачем та ваніліном, додаємо розтоплене вершкове масло. Ще збиваємо.

Тісто готове.

Виліваємо тісто на деко, додаємо полуницю та горіх. Відправляємо в духовку на 40-50 хвилин, готуємо до сухої лучінки.

Ну ось все і готово. Кекс або пиріг повністю охолоджуємо та можно смакувати.

Усім гарного настрою!
- Дата публикации: 09.06.19 - 21:41
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:4.833335(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 6)
Нежный!)
"ну дуже несмачний"
такий "несмачний", що мої чоловіки вклали за один заход за стіл

Якщо серйозно дякую за рецепт...оцінили усі...забираю собі у рецепти, а вам 5 зірочок!!!