Сирні кульки з горіхами і журавлиною

Сирні кульки з горіхами і журавлиною

Ці кульки добре підходять до келиха вина та романтичної вечері.

Список ингредиентов

  • журавлина сушена 40г
  • коньяк (за бажанням)1 ст.л.
  • вершковий сир 100 г
  • сир твердий (пармезан) 40 г
  • соус 0,5 ч.л.
  • фундук 30 г
  • петрушка1/2 пучка

Способ приготовления

Якщо будете використовувати коньяк, то журавлину треба порізати, залити коньяком і залишити на 20 хвилин. Якщо ні – то спочатку заливаємо гарячою водою, а ріжемо після того, як воду злили.

Твердий сир натерти на дрібній тертці. Додати вершковий сир, соус. У мене ось такий гостренький соус, виграний на цьому сайті. Можна взяти вустерширский соус. Перемішати.

Додати журавлину. Перемішати.

Фундук подрібнити, щоб залишилися дрібні шматочки. Петрушку помити, просушити і дрібно порізати.

З сирної маси зліпити шарики та обваляти їх у горішках та зелені.

Відправити в холодильник на одну-дві години.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Отличная закуска!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Юля, спасибо!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень