Домашня гранола

Домашня гранола

Гранола це підрум'янені вівсяні пластівці з додатками. Рецепт від Вікторії Попін.

Список ингредиентов

  • вівсяні пластівці300 г.
  • мед100г.
  • масло вершкове50г.
  • корриця1 ч.л.
  • улюблені зернята та горіхи за смаком150 г.

Способ приготовления

Духовку розігріти до 150 °С.

В глибокій мисці змішати всі сухі інгредієнти.

В невеликому сотейнику розігріти мед та масло й змішати до однорідності. Прогрівати, поки маса не буде текучою.Влити мед з маслом до сухих інгредієнтів та добре перемішати.

Перекласти на нічим не змащене деко, розрівняти та вставити до розігрітої духовки.

Пекти, поки пластівці та зернята добре підрум'яняться, приблизно 20-25 хвилин. Дістати деко з гранолою з духовки та залишити на деку вистигати.

Після вистигання, перекласти гранолу у ємність, що герметично закривається.

Використовувати за призначенням. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Вітаю з рецептом тижня!

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую, Катя

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Найсмачніша гранола - домашня (завжди готую гранолу сама).

Аватар пользователя gutka
6 уровень

ЇЇ не порівняти з магазинної, дійсно набагато смачніша)Дякую.

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень