Cмажені кабачки з часниково-горіховою заправкою

Cмажені кабачки з часниково-горіховою заправкою

Смажені кабачки з часниково-горіховою заправкою на столі зможуть конкурувати навіть з м'ясом - це і оригінальна закуска, і ситний салат одночасно.

Список ингредиентов

  • кабачок середній1 шт.
  • часник (зубці)3шт.
  • пучок середній петрушки або кропу
  • волоські горіхи1/2 склянки
  • олія
  • сіль та мелений чорний перець за смаком

Способ приготовления

Кабачок вимийте і очистіть від насіння і шкірки, якщо овоч досить зрілий. Якщо використовуєте молодий кабачок, ні від шкірки, ні від насіння його очищати не потрібно. Наріжтена а шматочки довільної форми, але не занадто дрібно.

Часник пропустіть через прес, промиту зелень петрушки або кропу подрібніть. Волоські горіхи подрібніть за бажанням. Змішайте часник, петрушку і горіхи, посоліть за смаком, додайте трошки олії.

Розігрійте у великій сковороді олію і викладіть скибочки кабачків так, щоб вони помістилися в один шар. Підсмаж кабачки на помірному вогні до золотистого кольору. Тільки не перетримайте їх занадто на сковороді, щоб шматочки не перетворилися в кашу.Готові овочі викладіть на широке блюдо.

З'єднайте заправку з кабачками і акуратно перемішайти.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачне поєднання! Спробую!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Моїй сім"ї дуже засмакувало таке поєднання

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Смачно!

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень