Сирний крем-суп із карамелізованими яблуками

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Сирний крем-суп із карамелізованими яблуками

Дуже смачний сирний крем-суп із кулінарної книги «Готовим вместе»

Список ингредиентов

  • бульйон курячий300 мл.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • часник зубці2-3 шт.
  • біле сухе вино50 мл.
  • яблуко1 шт.
  • тим'ян2 гілочки
  • вершки 30 %50 мл.
  • цукор2 ст.ложки
  • олія рафінова для смаження 2 ст. ложки
  • плавлений сир «дружба»3 шт.
  • сіль та перець за смаком

Способ приготовления

Бульйон курячий довести до кипіння. Тим часом підсмажити на олії подрібнені часник, цибулю та гілочки тим'яну. Додати вино, випарити його хвилин 7-10.

Плавлений сир натерти на грубій стороні тертки:

Додати сир в бульйон. Гілочки тим'яну дістати зі сковорідки, а цибулю з часником додати до бульйону. Перемішати.
Як тільки плавлений сир розчинеться, додати вершки, сіль і мелений перець до смаку.
Довести суп до кипіння і виключити вогонь.

Підготувати яблука: почистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати грубими кільцями. Обваляти яблука в цукрі зі всіх сторін та обсмажити на сухій сковорідці з обох сторін.

Подавати суп до столу з яблуками.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже цікавий рецепт!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

це так смачно, на мій смак)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дуже смачний суп!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень

дякую))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Спробуйте якось приготувати яблочний суп-пюре - це теж дуже смачно.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

спробую, я готую яблучний на солодко)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень