Суп-пюре з перцю

Саме час приготувати дуже смачний, корисний овочевий суп-пюре.
- Время приготовления: 1 час
Список ингредиентов
- овочевий бульйон — 300 мл.
- перець солодкий — 4-6 шт.
- помідори — 8-10 шт.
- часник — 6 зубців
- соус соєвий — 2 ст. ложки
- сіль, перець до смаку
- листя базиліка
Способ приготовления

Перці почистити від насіння й розрізати навпіл, викласти на форму, попередньо вистелену папером для випічки. Запікати 15 хвилин при температурі 180-200 градусів. Помідори розрізати навпіл, додати до перців разом із зубцями часнику. Запікати ще 25-30 хвилин.

Овочі дістати з духовки, злегка охолодити.

Почистити від шкірки, помістити в чашу блендера.

Змолоти на однорідне пюре. Додати соєвий соус і дві ложки подрібненого листя базиліку Перемішати. Пюре перекласти в каструлю. Додати овочевий бульйон(або воду), довести до кипіння, посолити і поперчити до смаку.

Подавати до столу з листочками базиліку. Смачного!
(рецепт з кулінарної книги «Здоровые рецепты доктора Ионовой»)
- Дата публикации: 27.08.19 - 07:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 10
- Рейтинг:4.875(средняя оценка: 4.9, всего голосов: 8)
О, який чудовий суп! Браво!
Дякую дуже приємно, що подобається) ))
Катя, суп великолепный, такой еще не готовила. Забираю себе в копилку. Благодарю за рецепт.
Дякую
я ДУЖЕ люблю страви з перцем))))