Скони з родзинками

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Скони з родзинками

Сьогодні рецепт сконів з родзинками, який не потребує великих затрат часу господині. Подаруй для своїх рідних свято на сніданок — або післяобідній чай — приготуй цю смачну, ароматну й просту випічку. Головний секрет: тісто на скони довго не вимішують!!!

  • Время приготовления: 45 минут
  • Количество порций: 5
  • Кухня: Ирландская кухня

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне 200 г
  • борошно рисове 35 г
  • цукор коричневий 40 г.
  • розпушувач тіста1 ч.ложка
  • дрібка солі
  • масло вершкове 50 г
  • кефір180 мл.
  • родзинки 50 г
  • крім того
  • молоко або яйце

Способ приготовления

До глибокої миски просіяти борошно. Додати цукор, сіль та розпушувач. Гарно перемішати. Додати кубики холодного масла. Руками перетерти зі сухими інгредієнтами. Насамкінець влити кефір. Все перемішати, додати родзинки. Зібрати тісто в шар. Перенести на робочу поверхню, присипану борошном.
Тісто розкачати, досить товстим шаром, прибл. 2-3 см.

З тіста за допомогою склянки або формочки діам. 6-8 см.вирізати круглі булочки-скони. Помістити на деко.Зверху змазати молоком або яйцем. За бажанням можна присипати цукром.
Випікати при температурі 180 градусів до готовності.20-25 хвилин.

До столу подавати з вершковим маслом або сиром та варенням.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Чудові скони

Аватар пользователя Youlik
1 уровень

дякую)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Замечательные сконы, красота!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

дякую, дуже смачно

Аватар пользователя gutka
6 уровень