Квашені чері

У мене цього року був чудовий урожай чері.
Список ингредиентов
- помідори чері
- для заливки:
- чиста вода — 1 л
- сіль — 2 ст.ложки
- зелень
- спеціі
- часник
Способ приготовления

Для заливки: на літр чистої води додати 2 ст.ложки солі, розміщати гарно. Помідори чері , важливо аби були щільні, не перестиглі!!!

На дно банки я кладу по листочку смородини та вишні, по гілочці кропу(можна зонтики) та петрушки, пару зубчиків часнику, пару горошин чорного перцю, зерен гірчиці, частинку кореня хрону або можна листя , лавровий лист. Люблю додавати гілочку селери, але цього року немаю, додала базилік)))Банки до верху заповнити помідорами й залити водою з сіллю.
Залишити на дві-три доби при кімнатній температурі, якщо холодно то надовше. Потім зберігати в прохолодному, темному місці.
- Дата публикации: 04.10.19 - 10:17
- Добавлен в кулинарную книгу: 7
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Очень аппетитные Катюша!
У нас в этом году было много помидоров, но черри как раз не уродили 
дякую))) це у мене якийсь вдалий сорт. Одного разу посадила розсаду, з тих пір самі виростають, я тільки розсаджую на весні. Не хворіють і дають гарний урожай)))
Катюша, томаты по этому рецепту очень вкусные, я так заквасила небольшие помидоры. Но я держу при комнатной температуре томаты от четырех до пяти дней, пока рассол слегка не помутнеет, а затем убираю в холодильник, закрыв банку капроновой крышкой, на пятнадцать дней.

так, це якщо відразу їсти
, а якщо винести на холод і в темне місце відразу, то мої наприклад у підвалі зберігаються пару місяців))))
дякую за коментар)))
Катерина, вiтаю з рецептом тижня! Cмакота! А мы свои томаты съели.
дякую)))