Квашені чері

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Квашені чері

У мене цього року був чудовий урожай чері.

Список ингредиентов

  • помідори чері
  • для заливки:
  • чиста вода1 л
  • сіль2 ст.ложки
  • зелень
  • спеціі
  • часник

Способ приготовления

Для заливки: на літр чистої води додати 2 ст.ложки солі, розміщати гарно. Помідори чері , важливо аби були щільні, не перестиглі!!!

На дно банки я кладу по листочку смородини та вишні, по гілочці кропу(можна зонтики) та петрушки, пару зубчиків часнику, пару горошин чорного перцю, зерен гірчиці, частинку кореня хрону або можна листя , лавровий лист. Люблю додавати гілочку селери, але цього року немаю, додала базилік)))Банки до верху заповнити помідорами й залити водою з сіллю.
Залишити на дві-три доби при кімнатній температурі, якщо холодно то надовше. Потім зберігати в прохолодному, темному місці.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень аппетитные Катюша! У нас в этом году было много помидоров, но черри как раз не уродили

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

дякую))) це у мене якийсь вдалий сорт. Одного разу посадила розсаду, з тих пір самі виростають, я тільки розсаджую на весні. Не хворіють і дають гарний урожай)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Катюша, томаты по этому рецепту очень вкусные, я так заквасила небольшие помидоры. Но я держу при комнатной температуре томаты от четырех до пяти дней, пока рассол слегка не помутнеет, а затем убираю в холодильник, закрыв банку капроновой крышкой, на пятнадцать дней.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

так, це якщо відразу їсти , а якщо винести на холод і в темне місце відразу, то мої наприклад у підвалі зберігаються пару місяців))))
дякую за коментар)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Катерина, вiтаю з рецептом тижня! Cмакота! А мы свои томаты съели.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

дякую)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень