Швидкий салат

Швидкий салат
  • Время приготовления: 30 минут
  • Количество порций: 8-10

Список ингредиентов

  • ковбаса копчена типу львівської - 300 г.
  • морква - 1 шт.
  • болгарський перець - 1 шт.
  • свіжий огірок - 3 шт.
  • консервований горошок - 1 баночка
  • зелень
  • майонез

Способ приготовления

Очищаємо ковбасу і нарізаємо соломкою ,моркву очищаємо і натираємо на тертці. Додаємо її до ковбаси.
У огірків видаляємо хвостики, за бажанням шкірку, і нарізаємо невеликими брусочками. Перекладаємо їх в миску.
Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо хвостик і нарізаємо соломкою. Додаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо подрібнену зелень, зелений горошок, сіль і перець. Все перемішуємо, заправляємо майонезом, знову перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксана, а яка морква, варена чи сира?

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Сира)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень