Теплий грузинський салат з печінкою

Теплий грузинський салат з печінкою
  • Время приготовления: 20 минут

Список ингредиентов

  • 300 г курячої печінки
  • один пучок салату
  • 1 великий помідор
  • 1 свіжий огірок
  • 1 морква
  • 1 болгарський перець середнього розміру
  • зелень кропу
  • сік лимона
  • 1-2 ст. л гранатового соусу

Способ приготовления

Листя салату порвати руками і скропити соком лимона.
Помідор нарізати дольками, огірки - напівкільцями, болгарський перець - соломкою, моркву натерти на тертці та зелень дрібно нарізати.

Печінку обсмажити на олії до готовності,посолити та поперчити за смаком. Викласти її на овочі та полити соусом.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксана, рада вас видеть, давно не было. Как всегда велеколепные салаты. Забираю, щиро дякую.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Валентина,дякую Салат дуже рекомендую, бо він надзвичайно смачний та корисний)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Гарний рецепт салату. Печінку люблю.

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень