Печиво пісочне в шоколаді

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Печиво пісочне в шоколаді

Дуже смачне, ніжне, ароматне розсипчасте домашнє печиво одне з моїх улюблених. Чудовий десерт до кави або чаю.

  • Время приготовления: 45 минут

Список ингредиентов

  • масло вершкове 82%125 г.
  • цукор50-60 г
  • пакетик ванільного цукру
  • яйце1 шт.
  • сік лимона0,5 ч. ложки
  • борошно пшеничне160 г.
  • кукурудзяний крохмаль30 г.
  • сухе молоко20 г.
  • сода1/3 ч.ложки
  • дрібка солі
  • крім того
  • шоколад гіркий чи молочний80-100 г.
  • подрібнені горішки

Способ приготовления

Масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор збити з допомогою міксера. Додати яйце, продовжуючи збивати, поки маса не стане білою. Вмішати сіль, сік лимона. До пишної маси просіяти борошно з крохмалем, сухим молоком і содою.
Замісити гладке, однорідне, пастоподібне тісто. Наповнити тістом кондитерський мішок встановивши насадку "зірочка"
На деко, попередньо вистелене пергаментом відсадити, печиво у формі кілець, підковок....за власною фантазією.
Випікати при температурі 170 градусів приблизно 15 хвилин. Печиво вистудити на решітці.
Готове печиво за бажанням вмочити в розтоплений шоколад і посипати подрібненими горішками.

Смачного та гарного настрою!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно , ароматно, красиво

Аватар пользователя sojka_v
0 уровень

дякую

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Красивое печенье Катюша! Поздравляю с рецептом недели!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

дякую

Аватар пользователя gutka
7 уровень