Біскотті з мигдалем та родзинками

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Біскотті з мигдалем та родзинками

Біскотті хрумке печиво, яке дуже популярне в Італії. Десерт до столу подають з кавою або десертним вином, куди вмокають це хрумке печиво. Тісто для біскотті формують у вигляді батона, запікають, потім розрізають на шматочки і знову запікають. Після випічки їх складають у скляні банки і закривають кришками. Таким чином зберігатися печиво може протягом 3-4 місяців, але у мене вдома його не стає вже на другий день.

  • Кухня: Итальянская кухня

Список ингредиентов

  • яйця3 шт.
  • цукор160 г.
  • борошно пшеничне280-300 г.
  • розпушувач тіста1 ч.ложка
  • дрібка солі
  • мигдаль100 г
  • родзинки80-100 г.

Способ приготовления

Мигдаль потрібно почистити, це зробити просто — потрібно залити його гарячою водою і через 10 хвилин горіхи очистити від шкірки.
Родзинки пропарити і висушити.
Борошно з розпушувачем просіяти, додати сіль. Окремо добре збити яйця з дрібним цукром,приблизно 4-5 хв. Далі додати сухі інгредієнти, замісити тісто. Насамкінець вмішати в тісто горіхи з родзинками.
Тісто викласти на поверхню присипану борошном, сформувати батон, викласти на папір для випічки, можна посипати цукровою-пудрою та випікати у розігрітій духовці приблизно 40-50 хвилин при температурі 160 градусів.
Далі печиво порізати на шматочки і знову запікати близько 10 хвилин при температурі 130-140 градусів.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Бесподобное печенье, Катюша!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

спасибо)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Дуже гарне печиво! Вітаю з рецептом тижня!

Аватар пользователя Spezza
5 уровень

Дякую) )

Аватар пользователя gutka
7 уровень