Біскотті з мигдалем та родзинками

Біскотті хрумке печиво, яке дуже популярне в Італії. Десерт до столу подають з кавою або десертним вином, куди вмокають це хрумке печиво. Тісто для біскотті формують у вигляді батона, запікають, потім розрізають на шматочки і знову запікають. Після випічки їх складають у скляні банки і закривають кришками. Таким чином зберігатися печиво може протягом 3-4 місяців, але у мене вдома його не стає вже на другий день.
- Кухня: Итальянская кухня
Список ингредиентов
- яйця — 3 шт.
- цукор — 160 г.
- борошно пшеничне — 280-300 г.
- розпушувач тіста — 1 ч.ложка
- дрібка солі
- мигдаль — 100 г
- родзинки — 80-100 г.
Способ приготовления
Мигдаль потрібно почистити, це зробити просто — потрібно залити його гарячою водою і через 10 хвилин горіхи очистити від шкірки.
Родзинки пропарити і висушити.
Борошно з розпушувачем просіяти, додати сіль. Окремо добре збити яйця з дрібним цукром,приблизно 4-5 хв. Далі додати сухі інгредієнти, замісити тісто. Насамкінець вмішати в тісто горіхи з родзинками.
Тісто викласти на поверхню присипану борошном, сформувати батон, викласти на папір для випічки, можна посипати цукровою-пудрою та випікати у розігрітій духовці приблизно 40-50 хвилин при температурі 160 градусів.
Далі печиво порізати на шматочки і знову запікати близько 10 хвилин при температурі 130-140 градусів.

Смачного!
- Дата публикации: 02.02.20 - 09:52
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Бесподобное печенье, Катюша!
спасибо)))
Дуже гарне печиво! Вітаю з рецептом тижня!
Дякую) )