Домашня медова гранола з арахісовою пастою

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Домашня медова гранола з арахісовою пастою

Домашня гранола неймовірно смачна, хрустка й поживна, а також це дуже корисний та швидкий сніданок, а ще нею можна посипати морозиво або приготувати смачний десерт.
Для граноли беремо вівсяні пластівці НЕ миттєвого приготування!

Список ингредиентов

  • вівсяні пластівці2,5 скл.
  • суміш насіння та улюблених горіхів1,5 скл.
  • арахісова паста100 г.
  • мед (кленовий сироп)4-5 ст.ложок
  • яблучний сік60 мл.
  • кокосова олія 75 мл.
  • вишня в'яленадо смаку
  • родзинки
  • кориця

Способ приготовления

Змішати у глибокій мисці вівсяні пластівці, подрібнені горішки (у мене волоські та мигдаль) насіння соняшника та гарбуза. Окремо змішати арахісову пасту, кокосову олію, мед та сік. Додати до пластівців та ретельно перемішати.
Суміш висипати на вистелену папером для випічки, форму. Розрізняти рівномірно і відправити у розігріту до 160 градусів духовку на 30-35 хвилин, при цьому через кожні 10 хвилин гранолу перемішувати за допомогою ложки.
Після приготування, дістати з духовки, додати родзинки та вишню, перемішати й залишити до повного охолодження. Я додаю ще мелену корицю.

Гранолу перекласти до скляного посуду і закрити щільно кришкою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Гранола - це любов

Аватар пользователя sojka_v
0 уровень

Аватар пользователя gutka
7 уровень