Домашня медова гранола з арахісовою пастою

Домашня гранола неймовірно смачна, хрустка й поживна, а також це дуже корисний та швидкий сніданок, а ще нею можна посипати морозиво або приготувати смачний десерт.
Для граноли беремо вівсяні пластівці НЕ миттєвого приготування!
Список ингредиентов
- вівсяні пластівці — 2,5 скл.
- суміш насіння та улюблених горіхів — 1,5 скл.
- арахісова паста — 100 г.
- мед (кленовий сироп) — 4-5 ст.ложок
- яблучний сік — 60 мл.
- кокосова олія — 75 мл.
- вишня в'ялена — до смаку
- родзинки
- кориця
Способ приготовления
Змішати у глибокій мисці вівсяні пластівці, подрібнені горішки (у мене волоські та мигдаль) насіння соняшника та гарбуза. Окремо змішати арахісову пасту, кокосову олію, мед та сік. Додати до пластівців та ретельно перемішати.
Суміш висипати на вистелену папером для випічки, форму. Розрізняти рівномірно і відправити у розігріту до 160 градусів духовку на 30-35 хвилин, при цьому через кожні 10 хвилин гранолу перемішувати за допомогою ложки.
Після приготування, дістати з духовки, додати родзинки та вишню, перемішати й залишити до повного охолодження. Я додаю ще мелену корицю.
Гранолу перекласти до скляного посуду і закрити щільно кришкою.
- Дата публикации: 18.10.20 - 14:16
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Гранола - це любов