Бублики з кисломолочного сиру

Ароматні сирні бублики чудово смакують не лише до сніданку з чаєм або кавою.але й будуть смачним додатком до перших страв, також їх можна взяти зі собою на роботу, як перекус.
Список ингредиентов
- сир кисломолочний — 250 г.
- борошно рисове — 60 г.
- борошно пшеничне — 60 г.
- яйце — 2 шт.
- дрібка солі
- крім того мак або кунжут⠀
Способ приготовления
Сир кисломолочний (у мене домашній, жирний, добре віджатий від зайвої вологи) з 'єднати з яйцем та жовтком, гарно перемішати.
Білок залишити на потім.
⠀
Два види борошна просіяти, додати дрібку солі.⠀
Додаючи борошно до сиру замісити еластичне тісто.
⠀
Тісто поділити на 6-8 рівних частин. Поставити на 20 хвилин до холодильника.У мене всі складові були з холодильника, тож я формувала бублики відразу.⠀
⠀
З кожної частини сформувати бублики, помістити на форму для випікання, зверху змастити за допомогою кісточки білком. ⠀
⠀
Насамкінець посипати насінням кунжуту чи маку.⠀
⠀
Випікати при температурі 170-180 градусів до зарум'янювання, приблизно 25-30 хвилин.⠀
⠀
Даємо трохи охолонути та можна подавати ароматні сирні бублики до столу з чаєм, кавою, какао або молоком!⠀
Бублики з кисломолочного сиру, готуються дуже швидко і мають чудовий смак (лише сир, яйця та борошно, а також сіль - для солоного варіанту або цукор для солодкого)
⠀
Смачного Вам чаювання!
- Дата публикации: 11.11.20 - 11:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:4.833335(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 6)
сирні бублики супер
дякую)
Дуже гарні бублики! Дякую за рецепт!
на здоровя)