Сирне печиво

Список ингредиентов
- сир кисломолочний 5% — 70 г.
- сир твердий — 100 г.
- жовток — 1 шт.
- сіль — 0,5 ч.ложка
- сода — 0,5 ч. ложки
- масло вершкове — 30 г.
- борошно — 60-80 г.
- свіжий тимян — за смаком
Способ приготовления

Сир подрібнюємо комбайном, додаємо сир кисломолочний, жовток, розтоплене масло, сіль і соду.Все ретельно перебиваємо ще раз. Додаємо борошно і замішуємо тісто➡️орієнтуйтеся на його консистенцію - має бути однорідне, еластичне, щоб не липнуло до рук і не розсипалося.
Ставимо у холодильник на 15 хв.
Тісто розкачуємо завтовшки ~ 0,5 см, більш тоненьке тісто ➡️ буде більш хрустке печиво, я приготувала два варіанти, на мій смак обидва смачні.
Вирізаємо печиво будь-якої форми і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
- Дата публикации: 01.12.20 - 11:07
- Добавлен в кулинарную книгу: 12
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Як завжди - неперевершено, і рецепт, і фото
Дякую дуже приємно