Контрабаш - Kontrabáš

Аватар пользователя AntZ4com
AntZ4com
Кулинар 2 уровня
Контрабаш - Kontrabáš

Піст вже майже минув, скоро Новий Рік, і тому самий час для Контрабашу! Блюда, яке наряду з Печеним Колєном Вепрячим і кнедликами є візитівкою чеської кухні.

  • Кухня: Чешская кухня

Список ингредиентов

  • гречка
  • картопля
  • сало
  • яйця, вершки, зелень

Способ приготовления

Берем картоплю, гречку (з подивом почув від українського Прем'єра, шо гречку - дє їдять тільки в Росії і в Україні. Перехреститься, пане прем'єр. Нате Вам), пару-трійко яєць, вершки, петрушку, майоран і сало для шкварочок :.)

Поки швиденько (хвилини дві) варим гречку- чистим і ріжем картоплю, варимо її до пів-готовності.
гречку під ковдру і дати "настоятись" - хвилин 15-20
мастимо посудину, особливо по краях, і змішуєм картоплю з гречкою, рубленою петрушкою, додаєм майорану і перцю. Солим!
і в духовку 250° на 15 хвилин

тим часом яйця взбиваєм з вершками
і смажим шкварочки

дістаєм контрабаш з духовки і заливаєм вершково-яєшною сумішшю
і ще на 20 хвилин на 200°

Готово!
Смачного!

Česká kuchyně - velmi mastná, těžká, ale velmi chutné
Чеська кухня- вельми жирна, тяжка, але вельми смачна!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • katya
  • 20.12.11 - 19:08
  • #

Красота! Очень интересное блюдо! Действительно, будет жирновато, но зато как вкусно!

Аватар пользователя katya
6 уровень
  • Adrenalin
  • 20.12.11 - 20:20
  • #

Контрабаш! Знатиму тепер нову страву! Спасибі! Картопля, гречка, шкварки, яйця - це для нас!

Аватар пользователя Adrenalin
5 уровень
  • dmitry
  • 20.12.11 - 20:50
  • #

Антон, по условиям конкурса хотя бы на одной из фоток рецепта должна присутствовать пачка Жменьки.

Аватар пользователя dmitry
5 уровень
  • AntZ4com
  • 20.12.11 - 21:29
  • #

да, я уже увидел, что я поторопился с конкурсом =(

Аватар пользователя AntZ4com
2 уровень
  • Мария
  • 20.12.11 - 21:16
  • #

Интересно!)))
Мдя.. Жменьки не видно только

Аватар пользователя Мария
5 уровень