Французькі тости, запечені в духовці

Список ингредиентов
- батон — 4-6 скибок
- яйця — 2 шт
- молоко або вершки — 1/3 склянки
- цукор — 1 ст. ложка
- ягідне пюре — за смаком
- цукрова пудра — за смаком
- вершкове масло — для змащування форми
Способ приготовления

Батон (або багет, як у мене) нарізаємо скибками.

Збити яйця з цукром, додати молоко. Замочити батон у яєчній суміші на 2-3 хв. з кожного боку.

Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти в неї тости. Можна зверху притрусити цукровою пудрою. Запікати при 160С біля 10-15 хв.

Подавати тости теплими, поливши ягідним пюре і посипавши цукровою пудрою. Пюре у мене порічкове, - змішала у блендері ягоди і цукор.
- Дата публикации: 27.06.12 - 20:00
- Добавлен в кулинарную книгу: 7
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 3)
Также смотрите рецепты:
Классные тосты! Вкуснотища!

Женя, дякую! Тут іще й користь, - не треба смажити на маслі, а значить, калорій менше
Классный рецепт
Сладкие еще не разу не делала. Спасибо за рецепт!
Катя, на здоров'я!
Вкусно!