Фрітатта "Buon Giorno!"

Фрітатта на сніданок - ситий до обіду!
Список ингредиентов
- яйця — 4 шт
- молоко — 1/3 склянки
- цибуля невелика — 1 шт
- патісон (кабачок, цуккіні) невеликий — 1/2 шт
- перець болгарський — 1 шт
- маслини — 2 ст. ложки
- базилік сушений — 1/2 ч. ложки
- пармезан тертий — 2 ст. ложки
- сіль, перець — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления

На олії протягом 5-6 хв. підсмажуємо нарізані патісон, цибулю та болгарський перець.

Додаємо маслини і базилік. Солимо і перчимо.

Заливаємо сумішшю збити з молоком яєць.

Притрушуємо зверху пармезаном. Накриваємо кришкою і доводимо до готовності. Одразу подаємо.
- Дата публикации: 25.10.12 - 17:37
- Добавлен в кулинарную книгу: 15
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Также смотрите рецепты:
Так, це смачно!

Дяки, Міла!
Саша, дякую:)
Очень вкусно!
Вкуснотища!

Вкуснотища то какая, надо обязательно попробовать
Діма, Женя, Антоніна, дякую!
Очень аппетитно и оригинально!
Дяки, Катя!
Ароматно и вкусно!
Лілі, Настя, дякую!