Тісто для піци (рецепт для хлібопічки)

Тісто, як відомо, може бути примхливим, - то добре підійде, то не дуже. Тісто для піци - не виключення. Я нещодавно вирішила довірити цей процес хлібопічці і не пошкодувала анітрохи.
Список ингредиентов
- вода — 200 мл
- вершкове масло — 1 ч. ложка
- оливкова олія — 1 ч. ложка
- цукор — 1 ч. ложка
- сіль — 1 ч. ложка
- борошно — 300-320 г (може піти трохи більше)
- сухі дріжджі — 1 ч. ложка
Способ приготовления

В чашу хлібопічки викласти по порядку всі інгредієнти: вода, масло, олія, цукор, сіль, борошно і дріжджі. Я ще іноді додаю сушені трави.

Ставимо режим "тісто" або, в кого є, "тісто для піци" і чекаємо. Під час замісу подивіться, чи достатньо борошна. У мене йде 300-320 г. борошна, однак може бути й трохи більше.

Тісто готове! Викладаємо у форму, додаємо улюблену начинку і в духовку! Мені тісто дуже сподобалося, я тепер тільки в хлібопічці й буду його робити:)
- Дата публикации: 11.12.12 - 17:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 20
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Также смотрите рецепты:
А пицца-то какая!
Сразу уверена, что тесто-самое оно! 
Дякую, я сьогодні вже вдруге робила це тісто, - ніяк не натішуся:)
Классный рецепт!
Я тоже всегда тесто для пиццы в хлебопечке делаю! Никогда она меня не подводила!
Оля, а какие ты травы в тесто бросаешь?
Катя, найчастіше - базилік:)
Спасибо за ответ! Я его тоже очень люблю