Кукурудзяний капусняк

Різдвяний піст ось-ось закінчиться, але 2 дні ще треба протриматися:) З ситним і смачним кукурудзяним капусняком це дуже просто:) До речі, можна подати на Святвечір, як одну із 12-ти пісних страв.
- Обобщенное название: капустняк
- Участие в конкурсе: Блюда к Новогоднему столу с ТМ «Жменька»
Список ингредиентов
- капуста квашена — 2 склянки
- цибуля — 1 шт
- кукурудзяна крупа — 1 пакетик
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
- зелень (у мене сушена петрушка) — 1 ст. ложка
- олія — 2 ст. ложки
- лавровий лист — 1-2 шт
- картопля — 2-3 шт
Способ приготовления

Капусту залити водою, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до напівготовності капусти. Додати кукурудзяну крупу (розрізати мішечок). Варити майже до готовності крупи. Додати нарізану картоплю.

Тим часом на олії підсмажуємо цибулю. Додаємо в суп. Туди ж кладемо лавровий лист.

За кілька хвилин до готовності солимо і перчимо капусняк. Додаємо зелень. Знімаємо з вогню і подаємо до столу.
- Дата публикации: 05.01.13 - 01:06
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Интересный рецептик, надо попробовать
Антоніна, пробуйте, тут все максимально просто:)
Аппетитный капустняк
Очень вкусный капусняк!
Я тоже такой люблю! 