Тісто для піци в хлібопічці (дубль №2)

Аватар пользователя Краля
Краля
Кулинар 6 уровня
Тісто для піци в хлібопічці (дубль №2)

Я вже готувала тісто для піци в хлібопічці (http://food.ua/recipes/23074). Вирішила випробувати ще один рецепт. Тут трохи інші пропорції й без додавання цукру та вершкового масла. На відміну від першого варіанту (там тісто м'яке та пухке повністю), це виходить хрустке зовні і м'яке всередині. Крім того, тут тіста виходить більше, на три піци середнього розміру. Але це вже на майбутнє, бо сьогодні я робила дві і зрозуміла, що тіста аж надто багато.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: тесто

Список ингредиентов

  • вода250 мл
  • олія оливкова2 ст. ложки
  • сіль 1/2 ч. ложки
  • борошно 400 г
  • сухі дріжджі2 ч. ложки

Способ приготовления

В чашу хлібопічки влити воду (можна теплу, а можна кімнатної температури). Додати олію та сіль.

Всипати просіяне борошно і дріжджі. Поставити режим "тісто", або, в кого є, "тісто для піци" і чекати.

Половину (можна сімливо 2/3) тіста лишити в хлібопічці.

Частину тіста викласти на деко і пальцями сформувати основу для піци.

Викласти начинку, спекти піцу і з'їсти)))

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • katya
  • 18.02.13 - 12:17
  • #

Я точно также делаю тесто для пиццы Получается очень вкусным!

Аватар пользователя katya
6 уровень
  • Краля
  • 18.02.13 - 14:24
  • #

Це точно смачно:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень
  • jenusik
  • 18.02.13 - 15:04
  • #

Классный рецепт!

Аватар пользователя jenusik
  • Краля
  • 18.02.13 - 16:18
  • #

Женя, дякую:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень