Печиво на смальці

Це печиво багатьом людям нагадає випічку за дитинства. Воно виходить настільки ніжним, що просто тане у роті. З такого тіста також можна робити печиво з начинкою.

Список ингредиентов

  • борошно2 склянки
  • цукор1/2 склянки
  • смалець5 ст. ложок
  • яйце1 шт
  • розпушувач1,5 ч. ложки

Способ приготовления

Яйце збити з цукром за допомогою міксера. Смалець розтопити та трохи охолодити. Влити його до яєчної суміші та ретельно розмішати міксером. Потроху додати розпушувач та просіяне борошно. Замісити м'яке та еластичне тісто. Загорнути у харчову плівку та помістити на 30 хвилин у холодильник.

Духовку розігріти до 180 градусів. Деко застелити пергаментом. Тісто розкотити та вирізати з нього печиво. Викласти його на деко. Помістити у духовку та випікати до золотистого кольору.

Смачного!