Бісквіт «Буше»

Бісквіт «Буше» виходить дуже ніжним та смачним. Його достатньо легко готувати, а результат Вам неодмінно сподобається. Пухкий бісквіт просто ідеально підходить для приготування тістечок.

Список ингредиентов

  • яйця 8 шт
  • цукор170 г
  • борошно195 г
  • ванільний цукор1-2 щіпки
  • лимонна кислота1 щіпка

Способ приготовления

Розділити яйця на білки та жовтки. Збити жовтки зі 170 г цукру та ванільним цукром до утворення пишної піни. Всипати просіяне борошно та швидко перемішати до однорідності. Білки окремо збити до утворення стійкої піни, яка не буде виливатися з миски. У кінці збивання потрібно додати лимонну кислоту. Додати білки до тіста та обережно перемішати до однорідності.

Духовку розігріти до 190 градусів. Деко застелити папером для випічки. За допомогою кондитерського мішечку з круглою насадкою відсадити на деко круглі коржики діаметром приблизно 5 см на деякій відстані один від одного. Помістити у розігріту до 190 градусів духовку та випікати до золотистого кольору приблизно 15-20 хвилин. На готовність буше можна перевірити, злегка притиснувши їх пальцем. Якщо ямка швидко відновиться, то вироби готові. Дати коржикам трохи охолонути та лопаточкою обережно перегорнути їх на решітку. Залишити до повного охолодження.

Смачного!