Затяжне печиво

Існує дуже багато різноманітних рецептів печива. Це печиво виходить дуже смачним, а крім того, майже не містить жирів. За бажанням для аромату у тісто можна додавати лимонний сік або цедру та корицю.

Список ингредиентов

  • борошно250 г
  • невелике яйце1 шт
  • цукор1,5 ст. ложки
  • олія1 ст. ложка
  • молоко1 ст. ложка
  • розпушувач1/4 ч. ложки

Способ приготовления

Розтерти яйце з цукром. Влити молоко та олію. Ретельно перемішати. Борошно змішати з розпушувачем та всипати у яєчну суміш. Замісити однорідне тісто, яке не буде прилипати до рук.

Розкотити його у дуже тонкий пласт та вирізати з нього фігурки. Наколоти їх виделкою та викласти на деко, застелене пергаментом. Помістити у розігріту до 220 градусів духовку. Випікати печиво до світло-золотистого кольору приблизно 3-5 хвилин.

Смачного!