Печиво на амоняку
Це печиво виходить ніжним та розсипчастим. Сир надає йому особливий смак. Це печиво дуже легко готувати, а результат Вам неодмінно сподобається.
Список ингредиентов
- борошно — 2,5-3 склянки
- цукор — 1 склянка
- сир — 200 г
- яйця — 2 шт
- вершкове масло — 70 г
- розпушувач — 1 ч. ложка
- олія — для змащування
Способ приготовления
Протерти сир через сито або пропустити через м’ясорубку. Просіяти борошно з амоняком. М'яке вершкове масло розтерти з цукром. Ретельно розмішуючи, додати яйця, сир та борошно з амоняком. Замісити м’яке однорідне тісто.
Духовку включити розігріватися до 180 градусів. Готове тісто розкотити у пласт. Вирізати з нього печиво за допомогою склянки або різних формочок. Викласти його на деко, змащене олією або застелене пергаментним папером. Помістити у духовку та випікати приблизно 15-20 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 19.07.13 - 07:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.