Локшина

Якщо Ви хочете побалувати близьких смачною та ніжною локшиною, то спробуйте цей рецепт. Її приготування не забере у Вас багато часу, а під рукою завжди буде свіжа локшина найвищої якості.

  • Основной ингредиент: яйца
  • Обобщенное название: лапша

Список ингредиентов

  • борошно2 склянки
  • холодна кип'ячена вода125 мл
  • яйце1 шт
  • олія1 ст. ложка
  • сіль1/2 ч. ложки
  • цукор1/2 ч. ложки

Способ приготовления

2 склянки борошна просіяти у миску. Зробити по центру ямку та всипати у неї сіль та цукор. Вбити яйце та замісити еластичне тісто, потроху вливаючи воду. У самому кінці замісу додати олію. Загорнути тісто у пакет та помістити його на 30 хвилин у холодильник.

Після цього тісто розкотити у тонкий пласт та розрізати його на смужки. Пересипати їх борошном та залишити сушитися на столі або дошці.

Смачного!