Глазур на паску

Мабуть у кожної господині є свій рецепт приготування глазурі на паску. Та якщо ж Ви шукаєте простий та швидкий рецепт, то спробуйте приготувати цю глазур. Вона дуже смачна та просто ідеально підходить для прикрашання пасок.

Список ингредиентов

  • цукрова пудра1/2 склянки
  • яєчний білок1 шт
  • лимонний сік1 ст. ложка

Способ приготовления

Білок охолодити у холодильнику. Збивати його міксером на повільній швидкості, поступово збільшуючи її. Утворена піна не повинна виливатися з мисочки при перевертанні. Поступово всипати просіяну цукрову пудру, продовжуючи збивання. У самому кінці додати лимонний сік та збивати глазур ще 5-10 секунд.

Смачного!