Паска в хлібопічці

Якщо Ви хочете порадувати своїх близьких паскою ала не маєте часу на її приготування, то спробуйте цей рецепт. Паска в хлібопічці виходить дуже смачною та ароматною. За бажанням готову паску можна посипати кольоровою посипкою.
- Количество порций: 5
- Кухня: Украинская кухня
- Основной ингредиент: изюм
- Обобщенное название: паска
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Великодні частування»
Список ингредиентов
- борошно — 470 г
- цукор — 375 г
- вершки 20 % — 100 мл
- молоко — 100 мл
- яйця — 3 шт
- вершкове масло — 60 г
- яєчний жовток — 1 шт
- лимонний сік — 2 ст. ложки
- сухі дріжджі — 2 ч. ложки
- ванільний цукор — 2 пакетика
- сіль — 1/3 ч. ложки
- родзинки — за смаком
Способ приготовления


У чашу хлібопічки влити молоко та вершки. Зверху викласти вершкове масло. 1 яйце розділити на білок та жовток. У форму вбити 2 яйця та влити 2 жовтки.

Всипати 7 ст. ложок цукру, сіль та ванільний цукор. Влити лимонний сік, всипати борошно та дріжджі.

Додати родзинки та включити режим «Солодка випічка».

Випікати паску до звукового сигналу.
Білок збити міксером. Продовжуючи збивати потроху всипати 200 г цукру. Збивати масу, доки цукор не розчиниться та не утвориться густа піна. Гарячу паску змастити глазур'ю та дати повністю охолонути.
Смачного!
- Дата публикации: 15.04.15 - 23:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 10
- Рейтинг:4.8(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 5)
Такой можно и не пасху печь, возьму на заметочку))