Кисіль з ягід
Кисіль з ягід — надзвичайно ароматний та смачний напій. Його яскравий колір приверне увагу як дорослих, так і дітей. Густоту киселю можна контролювати кількістю крохмалю.
Список ингредиентов
- вода — 1 л
- малина — 400 г
- цукор — 1 склянка
- картопляний крохмаль — 4 ст. ложки
Способ приготовления
Малину протерти через сито. Крохмаль розвести у 1/2 склянці холодної води. Решту води довести до кипіння та вилити у неї крохмаль і малинове пюре. Варити до загустіння приблизно 3-5 хвилин, постійно розмішуючи. Готовий кисіль розлити у стакани та охолодити.
Смачного!
- Дата публикации: 28.08.13 - 08:47
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.