Олів’є

Цей салат багатьом знайомий ще з дитинства, адже без нього не обходився жоден святковий стіл. Та й зараз про нього не забувають на свята. Щоб зробити смак салату більш оригінальним, можна трохи “пограти” інгредієнтами, замінивши ковбасу на відварне м'ясо або шинку або додати кисле яблуко.

Список ингредиентов

  • варена ковбаса400 г
  • консервований зелений горошок1 банка
  • яйця5 шт
  • картопля3-4 шт
  • велика морква2 шт
  • солоні огірки3-4 шт
  • майонез100 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Яйця зварити круто. Дати їм охолонути, почистити і порізати маленькими кубиками. Ковбасу порізати кубиками. Картоплю і моркву помити та відварити до готовності у підсоленій воді. Дати овочам охолонути, почистити їх і окремо порізати кубиками. Огірки порізати невеличкими шматочками. З консервованого горошку злити маринад. У салатницю викласти огірки, картоплю, моркву, горошок, ковбасу і яйця. Посолити і заправити салат майонезом.

Смачного!