Фарширована куряча грудинка

Це оригінальне блюдо займе достойне місце серед Ваших улюблених рецептів. Фаршировану курячу грудинку можна приготувати як для сімейного обіду, так і для святкового столу. У якості гарніру можна подати овочевий салат.

Список ингредиентов

  • куряча грудка1 шт
  • шинка50-70 г
  • твердий сир50-70 г
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • вершкове маслоза смаком

Способ приготовления

Курячу грудку помити і відділити м'ясо від шкіри. На кожній половинці отриманого філе зробити вздовж по одному глибокому надрізу. Розгорнути половинки, наче книжку. Викласти м'ясо у пакет і відбити з кожної сторони молоточком. Потім натерти сіллю і перцем, а розворіт змастити вершковим маслом.

Сир і шинку порізати соломкою. На одну сторону кожного філе викласти сир з шинкою. Накрити другою стороною і закріпити краї зубочистками. Змастити поверхню м'яса вершковим маслом. Викласти у форму для запікання, також змащену маслом. Помістити у розігріту до 180-200 градусів духовку і запікати до готовності приблизно 20-25 хвилин.

Смачного!