Гарячі бутерброди

Цей рецепт надзвичайно простий у приготування. Хрусткий хліб з ніжною начинкою сподобається як дорослим, так і дітям. Готові гарячі бутерброди можна прикрасити листочками зелені.

  • Время приготовления: 30 минут
  • Основной ингредиент: батон
  • Обобщенное название: бутерброды

Список ингредиентов

  • батон300-400 г
  • твердий сир100 г
  • кисломолочний сир100 г
  • варена ковбаса100 г
  • яйце1 шт
  • часник2 зубочки
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • карріза смаком
  • зеленьза смаком

Способ приготовления

Кисломолочний сир протерти через сито або збити у блендері. Додати яйце і ретельно перемішати. Твердий сир натерти на крупній тертці. Додати до сирної маси і ретельно все перемішати. Часник почистити і пропустити через прес. Зелень помити, обсушити і подрібнити. Сирну масу посолити, поперчити, додати часник, каррі та зелень. Добре все перемішати.

Духовку включити розігріватися до 200 градусів. Ковбасу натерти на дрібній тертці. Додати її до сирної маси і ще раз добре все перемішати. Хліб порізати порціонними шматочками і змастити їх приготованою масою. Викласти на деко і помістити у духовку. Запікати бутерброди до готовності приблизно 7 хвилин.

Смачного!