Фаршировані патисони
Ця страва неодмінно здивує усіх Ваших гостей. Фаршировані патисони виходять дуже смачними і соковитими. А їх чудовий аромат нікого не залишить байдужим.
- Время приготовления: 1,5 часа
- Основной ингредиент: патиссоны
Список ингредиентов
- яловичина — 400 г
- невеликі патисони — 4 шт
- куряча грудка — 1 шт
- невеликі помідори — 2-3 шт
- баклажан — 1 шт
- болгарський перець — 1 шт
- ріпчаста цибуля — 1 шт
- часник — 3 зубочки
- сіль — за смаком
- спеції — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления
Патисони помити і зрізати з них верхівки. Ложкою або маленьким ножем вирізати серцевину. М'ясо порізати шматочками і перемолоти у м'ясорубці. У сковорідці розігріти олію і обсмажити у ній фарш. Посолити, поперчити і посипати спеціями. Влити 70 мл води, накрити кришкою і тушити на повільному вогні 5-10 хвилин.
Цибулю почистити і подрібнити. Обсмажити її до золотистого кольору у розігрітій олії. Баклажани помити і почистити. Порізати їх кубиками і додати до цибулі. Болгарський перець помити і почистити. Порізати його соломкою і додати до овочів. Смажити все 5 хвилин, періодично помішуючи. Помідори помити і подрібнити. Часник почистити і пропустити через прес. Додати до овочів помідори і часник. Посолити, накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин.
Духовку включити розігріватися до 180-200 градусів. М'ясний фарш змішати з тушкованими овочами. Наповнити патисони приготованою начинкою. Накрити зрізаними верхівками і викласти на деко. Влити у нього трохи води і помістити у духовку. Запікати патисони до м'якості приблизно 40-50 хвилин. Готовність патисонів можна перевірити зубочисткою.
Смачного!
- Дата публикации: 01.10.13 - 08:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 0