Сирник без випікання
Цей сирник виходить дуже ніжним та легким. Це відмінний десерт як для дитячого свята, так і для зустрічі з друзями. Готовий сирник можна прикрасити шматочками фруктів або ягід.
Список ингредиентов
- вершковий сир — 500 г
- пісочне печиво — 300 г
- вершки 33-35 % — 200 мл
- цукор — 150 г
- вершкове масло — 100-150 г
- желатин — 20 г
Способ приготовления
Замочити желатин на 1 годину у 100 мл холодної кип'яченої води. Печиво подрібнити у блендері або перемолоти у м'ясорубці. Вершкове масло розтопити і змішати з печивом. Викласти цю масу рівним шаром у роз'ємну форму і добре її утрамбувати. Помістити корж у холодильник.
Желатин розчинити на повільному вогні або водяній бані. Вершки збити з цукром за допомогою міксера. Додати вершковий сир і ретельно все перемішати. Влити теплий желатин і перемішати масу до однорідності. Викласти її рівним шаром на корж з печива. Помістити у холодильник приблизно на 3-4 години. Потім акуратно провести гострим ножем по краях форми і зняти кільце.
Смачного!
- Дата публикации: 25.10.13 - 08:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 1