Гавайський торт

Аватар пользователя Vamp
Vamp
Кулинар 5 уровня
Гавайський торт

Цей незвичний торт виходить дуже ніжним і соковитим. Він в міру солодкий і надзвичайно ароматний. Готовий торт можна прикрасити шматочками фруктів.

  • Время приготовления: 4 часа
  • Основной ингредиент: морковь
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • терта морква4 склянки
  • вершковий сир400 г
  • вершкове масло кімнатної температури400 г
  • борошно2,5 склянки
  • цукрова пудра2,5 склянки
  • коричневий цукор1,25 склянки
  • кокосова стружка1 склянка
  • ананаси, порізані кубиками1 склянка
  • молоко1/2 склянки
  • сметана1/4 склянки
  • яйця4 шт
  • ванільний цукор3 ч. ложки
  • розпушувач1 ст. ложка
  • мелена кориця2 ч. ложки
  • сода1 ч. ложка
  • сіль1 ч. ложка
  • мелений мускатний горіх1 ч. ложка
  • оліядля змащування форми

Способ приготовления

Духовку включити розігріватися до 180 градусів. Форму діаметром 23 см змастити олією. У чашу блендера викласти ананаси і моркву. Подрібнити до стану маленьких шматочків. До стану пюре збивати не потрібно.

Викласти суміш моркви і ананасів на паперові серветки, щоб видалити зайву вологу.

200 г вершкового масла кімнатної температури збити міксером з цукром до утворення пишного крему. Додати яйця і 2 ч. ложки ванільного цукру. Злегка все збити. Продовжуючи розмішувати на повільній швидкості, всипати 1 склянку борошна, соду, розпушувач, сіль, мускатний горіх і корицю. Влити молоко і потроху всипати решту борошна. Додати моркву з ананасом і перемішати до однорідності.

Тісто розділити на дві половини. Викласти одну у форму для випічки і злегка потрясти її та стукнути об стіл, щоб вийшли бульбашки повітря. Помістити у духовку і випікати корж до готовності приблизно 40 хвилин. Так само спекти і другий корж. Дати готовим коржам повністю охолонути.

Сир, сметану, 200 г вершкового масла кімнатної температури, цукрову пудру і 1 ч. ложку ванільного цукру добре збити міксером. Додати кокосову стружку і ретельно все перемішати.

Нанести приготований крем на нижній корж. Накрити другим коржем і покрити поверхню торту рештою крему. Помістити у холодильник на кілька годин для просочування.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • Антонина
  • 04.02.14 - 15:43
  • #

Интересный тортик! Спасибо!

Аватар пользователя Антонина
7 уровень
  • Vamp
  • 04.02.14 - 16:27
  • #

на здоровье))) была приятно удивлена итогом. т.к. торт получился действительно очень вкусным, даже само тесто готова была есть ложкой в сыром виде)))

Аватар пользователя Vamp
5 уровень
  • Innochka
  • 04.02.14 - 18:02
  • #

Тортик класс,а какая пальма.... ну просто

Аватар пользователя Innochka
6 уровень
  • Ак-кая.
  • 04.02.14 - 18:21
  • #

Интересный рецепт, я тоже к нему присматривалась! Представляю, как вкусно!

Аватар пользователя Ак-кая.
6 уровень
  • Disertniza
  • 04.02.14 - 18:33
  • #

Очень красивый

Аватар пользователя Disertniza
5 уровень
  • kesha
  • 04.02.14 - 20:47
  • #

Замечательный тортик И красивый какой, с такой то пальмой

Аватар пользователя kesha
  • Мил@_Мил@
  • 04.02.14 - 23:03
  • #

Классный тортик, очень нарядный

Аватар пользователя Мил@_Мил@
6 уровень
  • пакотелька
  • 06.02.14 - 19:32
  • #

Дуже гарне виконання торта! Фото дуже привабливі й реалістичні!

Аватар пользователя пакотелька
4 уровень