Гавайський торт

Цей незвичний торт виходить дуже ніжним і соковитим. Він в міру солодкий і надзвичайно ароматний. Готовий торт можна прикрасити шматочками фруктів.
Список ингредиентов
- терта морква — 4 склянки
- вершковий сир — 400 г
- вершкове масло кімнатної температури — 400 г
- борошно — 2,5 склянки
- цукрова пудра — 2,5 склянки
- коричневий цукор — 1,25 склянки
- кокосова стружка — 1 склянка
- ананаси, порізані кубиками — 1 склянка
- молоко — 1/2 склянки
- сметана — 1/4 склянки
- яйця — 4 шт
- ванільний цукор — 3 ч. ложки
- розпушувач — 1 ст. ложка
- мелена кориця — 2 ч. ложки
- сода — 1 ч. ложка
- сіль — 1 ч. ложка
- мелений мускатний горіх — 1 ч. ложка
- олія — для змащування форми
Способ приготовления

Духовку включити розігріватися до 180 градусів. Форму діаметром 23 см змастити олією. У чашу блендера викласти ананаси і моркву. Подрібнити до стану маленьких шматочків. До стану пюре збивати не потрібно.

Викласти суміш моркви і ананасів на паперові серветки, щоб видалити зайву вологу.

200 г вершкового масла кімнатної температури збити міксером з цукром до утворення пишного крему. Додати яйця і 2 ч. ложки ванільного цукру. Злегка все збити. Продовжуючи розмішувати на повільній швидкості, всипати 1 склянку борошна, соду, розпушувач, сіль, мускатний горіх і корицю. Влити молоко і потроху всипати решту борошна. Додати моркву з ананасом і перемішати до однорідності.
Тісто розділити на дві половини. Викласти одну у форму для випічки і злегка потрясти її та стукнути об стіл, щоб вийшли бульбашки повітря. Помістити у духовку і випікати корж до готовності приблизно 40 хвилин. Так само спекти і другий корж. Дати готовим коржам повністю охолонути.

Сир, сметану, 200 г вершкового масла кімнатної температури, цукрову пудру і 1 ч. ложку ванільного цукру добре збити міксером. Додати кокосову стружку і ретельно все перемішати.

Нанести приготований крем на нижній корж. Накрити другим коржем і покрити поверхню торту рештою крему. Помістити у холодильник на кілька годин для просочування.
- Дата публикации: 04.02.14 - 13:44
- Добавлен в кулинарную книгу: 12
- Рейтинг:4.833335(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 6)
Интересный тортик! Спасибо!
на здоровье))) была приятно удивлена итогом. т.к. торт получился действительно очень вкусным, даже само тесто готова была есть ложкой в сыром виде)))
Тортик класс,а какая пальма.... ну просто
Интересный рецепт, я тоже к нему присматривалась!
Представляю, как вкусно! 
Очень красивый
Замечательный тортик
И красивый какой, с такой то пальмой 
Классный тортик, очень нарядный
Дуже гарне виконання торта! Фото дуже привабливі й реалістичні!