Кекси в домашніх умовах

Ці кекси виходять пухкими і ніжними. Поєднання шоколаду і вишень утворює особливий смак, який сподобається усім любителям солодощів. Плюсом цього рецепту є те, що кекси можна приготувати навіть у піст.

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: кексы

Список ингредиентов

  • борошно1 склянка
  • вода1/2 стакана
  • цукор1/2 склянки
  • заморожені вишні без кісточок100 г
  • олія3 ст. ложки
  • крохмаль1-2 ст. ложки
  • какао1-1,5 ст. ложки
  • розпушувач2 ч. ложки

Способ приготовления

Борошно просіяти і змішати з цукром, какао і розпушувачем. Воду змішати з олією. По центру борошняної суміші зробити ямку і влити у неї воду з олією. Перемішати все до однорідності. Вишні розморозити і відкинути на друшляк, щоб стік зайвий сік. Потім обкотити ягідки у крохмалі і додати до тіста. Акуратно все перемішати.

Духовку включити розігріватися до 180 градусів. Розкласти тісто у формочки для кексів, заповнюючи їх на на 1/3 частину. Помістити у духовку і випікати до готовності приблизно 35 хвилин.

Смачного!