Італійське печиво
Італійська кухня відома своїми надзвичайно смачними стравами. Італійське печиво здивує Вас своїм ароматом та незвичним смаком. Тонке хрустке печиво обов'язково сподобається усій Вашій родині.
Список ингредиентов
- цукор — 210 г
- чорний шоколад — 200 г
- вершкове масло — 160 г
- мигдаль — 110 г
- борошно — 90 г
- вівсяні пластівці — 80 г
- вершки — 50 мл
- кокосова стружка — 30 г
- ванільний цукор — 1 ч. ложка
Способ приготовления
Вершкове масло розтопити і змішати з вівсяними пластівцями. Додати цукор, борошно, вершки і ванільний цукор. Ретельно все перемішати. Мигдаль порізати невеликими шматочками і додати до тіста. Всипати кокосову стружку і знову добре все перемішати.
Духовку включити розігріватися до 190 градусів. Деко застелити пергаментним папером. Викладати на нього по 1 ч. ложці тіста на достатній відстані один від одного, оскільки під час випічки печиво дуже сильно розповзеться і стане тонким. Мокрими руками шарики тіста приплюснути і надати їм круглу форму.
Помістити печиво у духовку і випікати до золотистого кольору приблизно 5-6 хвилин. Обережно перекласти папір з печивом на стіл і залишити до повного охолодження. Шоколад розламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Змастити ним одну сторону печива і дати шоколаду застигнути.
Смачного!
- Дата публикации: 26.10.13 - 09:11
- Добавлен в кулинарную книгу: 1