Біфштекс

Правильно приготований біфштекс виходить настільки смачним, що від нього просто неможливо відірватися. Хрустка апетитна скорина і соковита середина сподобається усім любителям м'ясних страв. На стіл біфштекс можна подавати з зеленню та улюбленим соусом.

  • Время приготовления: 20 минут
  • Основной ингредиент: говядина
  • Обобщенное название: бифштекс

Список ингредиентов

  • говядина500 г
  • олія2-3 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Яловичину помити і розрізати впоперек волокон на порціонні шматочки товщиною приблизно 1,5 см. Загорнути їх у харчову плівку і добре відбити спеціальним молоточком. Потім змастити м'ясо з усіх сторін олією і натерти сіллю і перцем. Сковорідку добре розжарити і смажити у ній біфштекси по 20-30 секунд з кожної сторони на сильному вогні. Потім зменшити вогонь до середнього і продовжувати смажити м'ясо до готовності.

Смачного!