Біфштекс
Правильно приготований біфштекс виходить настільки смачним, що від нього просто неможливо відірватися. Хрустка апетитна скорина і соковита середина сподобається усім любителям м'ясних страв. На стіл біфштекс можна подавати з зеленню та улюбленим соусом.
Список ингредиентов
- говядина — 500 г
- олія — 2-3 ст. ложки
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Яловичину помити і розрізати впоперек волокон на порціонні шматочки товщиною приблизно 1,5 см. Загорнути їх у харчову плівку і добре відбити спеціальним молоточком. Потім змастити м'ясо з усіх сторін олією і натерти сіллю і перцем. Сковорідку добре розжарити і смажити у ній біфштекси по 20-30 секунд з кожної сторони на сильному вогні. Потім зменшити вогонь до середнього і продовжувати смажити м'ясо до готовності.
Смачного!
- Дата публикации: 31.10.13 - 09:47
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.