Біфштекси

Біфштекси користуються популярністю завдяки швидкості і простоті приготування. Хрустка скоринка і соковита середина робить смак біфштексів просто неймовірним. На гарнір можна подати овочевий салат або картопляне пюре.

  • Время приготовления: 30 минут
  • Основной ингредиент: мясо
  • Обобщенное название: бифштекс

Список ингредиентов

  • м'ясне філе450 г
  • олія50 мл
  • сіль1 ч. ложка
  • чорний мелений перець1 ч. ложка

Способ приготовления

М'ясо помити і видалити усі жили. Порізати впоперек волокон на пластинки товщиною приблизно 1,5 см. Накрити харчовою плівкою і відбити з обох сторін спеціальним молоточком. Відбивні змастити з обох сторін олією, посолити і поперчити. Сковорідку добре розігріти і викласти у неї біфштекси. Обсмажити їх на сильному вогні по 20-30 секунд з кожної сторони. Потім вогонь зменшити до середнього і смажити біфштекси приблизно 5-10 хвилин в залежності від бажаного ступеня прожарювання.

Смачного!