Сирник без випічки

Цей сирник — чудовий десерт для усієї родини. Він не тільки дуже смачний та ніжний, а ще й корисний. За бажанням готовий сирник можна прикрашати ягідками та тертим шоколадом. Також у сирну масу можна додати трохи ягідного сиропу, щоб зробити сирник більш красивим.

  • Время приготовления: 4 часа
  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: сырник

Список ингредиентов

  • солодка сиркова маса800-850 г
  • вершки500 мл
  • пісочне печиво100 г
  • вершкове масло100 г
  • желатин14 г

Способ приготовления

Печиво розкришити. Вершкове масло розтопити і влити до печива. Ретельно все перемішати і викласти рівним шаром у роз'ємну форму. Притиснути руками і помістити у холодильник. Вершки збити міксером до утворення пишної маси. Желатин розчинити у 3/4 склянки окропу. Охолодити його до теплого стану.

До вершків додати сиркову масу і влити теплий желатин. Ложкою перемішати отриманий крем до однорідності. Форму з печивом дістати з холодильника. Рівним шаром влити у неї сирний крем. Знову помістити у холодильник мінімум на 4 години, доки сирна маса повністю не застигне.

Смачного!