Сирник без випічки
Цей сирник — чудовий десерт для усієї родини. Він не тільки дуже смачний та ніжний, а ще й корисний. За бажанням готовий сирник можна прикрашати ягідками та тертим шоколадом. Також у сирну масу можна додати трохи ягідного сиропу, щоб зробити сирник більш красивим.
Список ингредиентов
- солодка сиркова маса — 800-850 г
- вершки — 500 мл
- пісочне печиво — 100 г
- вершкове масло — 100 г
- желатин — 14 г
Способ приготовления
Печиво розкришити. Вершкове масло розтопити і влити до печива. Ретельно все перемішати і викласти рівним шаром у роз'ємну форму. Притиснути руками і помістити у холодильник. Вершки збити міксером до утворення пишної маси. Желатин розчинити у 3/4 склянки окропу. Охолодити його до теплого стану.
До вершків додати сиркову масу і влити теплий желатин. Ложкою перемішати отриманий крем до однорідності. Форму з печивом дістати з холодильника. Рівним шаром влити у неї сирний крем. Знову помістити у холодильник мінімум на 4 години, доки сирна маса повністю не застигне.
Смачного!
- Дата публикации: 11.11.13 - 09:33
- Добавлен в кулинарную книгу: 0