Суп-пюре «Дари осені»

Дуже оригінальний та ситний суп.
Список ингредиентов
- квасоля — 200 г
- картопля — 500 г
- морква — 2-3 шт
- перець болгарський — 2-3 шт
- рис — 1/2 склянки
- вода — 2,5 л
- сіль, зелень, спеції — за смаком
Способ приготовления
Поставити варити квасолю та варити до на пів-готовності.
Почистити картоплю, моркву, болгарський перець, нарізати шматочками все це.
До киплячої квасолі положити картоплю, моркву, перець.
Через 10 хв посолити та додати рис, зелень, спеції.
Варену страву подрібнити блендером до однорідної маси.
Смачного!!!
- Дата публикации: 12.10.14 - 18:00
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:3.666665(средняя оценка: 3.7, всего голосов: 3)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.